RSS

**Citer 1 Minggu**

03 Sep

Em, dah satu minggu diari hatiku tak berkate2…maap diari ek. hehe saje memalaskan diri!! tp nak jugak citer dari isnin sampai sabtu nih.. ape citer…gini alkisah..

senin ~ tak banyak buat.melahu aje kejenye..takpon terangkn skit2 pasal C bile ade student tanya..itupon bile dia bertandang kat meje..klu tak kite buat bodo..ceh konon tekun keje la tuh..hehe padahal maleh nk tolong…jahat skit..ei..tp kite ni tak kedekut ilmu tau bile ade org ty..klu tak ty..kite buat muke bodo.itulah saye.tak suke nak tonjolkn diri..em, sasa da tegur..alang nih rendah diri sangat..hehe i dont know what to do..that’s me! yes be ur self..fauziah…

salsa ~ teringat nk makan plak.Ye! 31 Ogos bersamaan Hari kemerdekaan negara tercinta..Malaysia!! da 47 tahun ghupenyer negara kite dah merdeka..tp kite nih dah merdeka ke?rakyatnyer dah merdeka ke?tp adakah benar negara ini sudah merdeka sepenuhnyer..ya, tepuk dada tanya selera..saye fauziah..warganegara malaysia,walau tak nah sambut hari merdeka..ye slalu sambut kat atas katil..tp..saye bangga menjadi rakyat merdeka..ye..nasib baik saye tak jadi rakyat US..huh musti aku malu nk mengaku negare sendirik nanti..syukur mase nih dak2 utm sibuk2 nyambut kat usat ko-Q, aku..dah abih aja budak..terus balik..n’ tidur..

rabu ~ pagi2 ade miting ME..ye ni mungkin kali terakhir..tp hope not..petang – ye saat2 yg ditunggu telah tibe..akhirnye dapat juge menjengguk kedai motor. kat depan ayub, motor yg dicari sudah kutemui utk dijadikn teman dikala sunyi-moto kris 1(100) dengan harga 3398..nampaknyer berpatutan..maka dengan gumbiranya rembatlah satu walaupon bukan color favourite-ijau, semua2 nih atas jase acik yg disayangi serta pakcik dia yg dihormati..makasih..korang…makasih..klu dulu akulah yg anti dak atma..last2 mintak tolong gak ngan dak atma..hm..takpe2 nih dak atma species surau..baik skit..boleh terime lg..pastu rush utk jumpe adik2 kesayanganku..hmm alih2 aku kene ajar plak C..hu..fening kpala nk pikir..@ last ajak diorang g bilik aida..hehe nasib baik ade pakar..ye ikut seperti kate org tua..jumpe yg pakar..so, itulah..

khamiz ~ diorang semo..aida,nadia,uz g the mines..jage pameran..amik inisiatif kejut diorang la kononnyer..hm, hope korang pon kejut aku gak nnt..hehe seperti pantun kad raye..pch kc, pch gls dan … hm, agak boring laa…em, student dtg lg..ty itu ini..disebabkn ilmu itu patut kite curahkn pade mereke, make aku curahknlah..jage lab..hm, ari nih best skit..tak tau knape..baik hati noo sampai kul 2.15 pon nk ngajor diorang lg..kesian! hm, aku tunggu2 diorang..ape la citer diorang kat sane?malam – sure aku tak g ofis..no gurlz there..nop! so, klu tak g ofis..tido la jawabnyer..zzzz

jumaat ~ ye, diorang arinih balik..pagi tu, brakefast ngan nadia..hoho korek citer itu ini..macam2 la diorang nih..heee…macam tak sonok jek..takpelah kite tunggu dan lihat ape akan jadi ari sabtu…seperti biase student datang..dan ngajar..ye! ari nih lambat 5 minit..but oklah flow class..nampaknyer dak2 dah pahamla C nih..oklah..boleh berpuas hati skit..klu tak sedey la..abih class..next session petang.ingatkn nk ponteng skit waktu keje..nk buat lesen..g rumah alumni..hoho..tipah tertipu rupenyer..mane ade kedai tu..yg ade kedai U ade la! rezeki btol tak yah g jauh2 dekat ni ha..da ade kedai utk diservey.. so, takyah pening2 nk g tmn u yg bahaye tu..tph kat situ aje..so, petang amik katalog..kul 8.15 pilih plat yg harge 19.90 n’ then our mission is complete! thnx pakcik kedai! seb g kedai tu senggah sub dan adela beli satu buku nih..kem cakap best buku-nak ke tak nak..so, cube jaye..mampukah buku ini menarik perhatian aku?huhu..kuatkn semangat fauziah! malam – miting kul 10, abih kul 12 pastu borak2 pastu masuk blogger then sampai laa ni tak tido laie..2.54 sok nk trevel..hm..hope dapat bangun!!okies bersiap time!! sum..sum..

Advertisements
 
Leave a comment

Posted by on September 3, 2004 in Uncategorized

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: