RSS

32 sudah!!

19 Nov

Salam seribu kali salam..

alhamdulillah kini sudah mencapai 32 minggu hamil ^_^.

harap maklum: gambar di atas, gambar hiasan yek. xmungkin nk amik gambar dedah2 ni kn?gambo ni jela dijumpai..suh hubby amik gambo, dia maleh…ish2..
samb citer, perut makin besar dan rupenye dah ade stretch mark.uhuhu.ambe xpasan..bile belek kat cermin baru tnampak…maka kenela beli produk sbelum terlambat ye dok? Mak sedara rekemenkn produk nih–>

I’m craving this..weee

dan..insyaAllah pada 25hb Nov 2010 ni, sy dan hubby akn hadir ke  kelas antenatal. Anjuran HKL..alhamdulillah setelah tepon mcm2 tempat (tepon hosp swasta y slalu sy p tuh..ade syarat pulok..kene jumpe pakar 2 kali dan konpem lahirkn baby kat situ, hm rs mcm xpuas aT pon ade..rsnye da byk kali kot buat check up, hm xpelah xde rezeki)..akhirnya dpt gak tempat nk belajar okla kn.FREE lagi..hikhik. dpt tau kelas2 antenal ni time surf website nih : Meniti Hari . thanks ya!!

Barang2 baby stakat ni xbeli byk sgt…mekasih kat Acikun, menderma baju baby2 dia..so beli baju tambahan je @JUSCO time ade 20% diskaun(6psg – RM80..okey ke?xtau ambe). Brg2 lain, kami target beli kat EXPO MAMA & BABY – 26 – 28hb Nov 2010. Jom2 beli belah ramey2. Tp pepon, setelah mbace blog2 member, ikut nasihat mrk, elokla sediakn payung sebelum ujan..sediakn beg y dlmnye ade brg2 baby & ibu..letak kat kete..incase ape2 terjadi kn ^__^

So, time kasih pada mrk y byk mberi info kat blog tu eh.ambe tau bace je..nk kongsi citer, info2 bgune xbrape sgt..hehe.Selamat semua..Selamat Hari Raya Korban & menunaikan ibadah haji..wassalam dari sy.

ps: laa ni da 8bln, kate mak mentua, elok dah start urut breast kt, kot2 ade urat2 tegang..urutan2 ni dgn harapan time da ade baby nnt, senang nk myusukannye..

 
Leave a comment

Posted by on November 19, 2010 in my life!, pregnancy

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: