RSS

HapPy bIRthday Cuna cuni makaroni ^^

15 Jan

Alhamdulillah Aisyah Husna pengarang jantung kami dah setahun!

image

Buat mase ni ummi ayah xde celebrate lg,memandangkan ummi sbuk prepare 4 interbiu sana sini,ayah sokmo balik lewatla sayangggh..siankn T.T tgokla klu ade rezeki,kt celebrate akhir bulan ni ek.wink2

image

Sbb husna da setahun, ummi kasi makan Scott Emulsion! Dgn harapan can protect husna dari penyakit berjangkit taska ^^

Huhu ckp pasai taska,ummi dah anto husna ke 2nd taska.tp frankly speaking taska 1st ummi rase lg bagus. Wpun depa ada 40 org dlm tuh! Lotz of babbies and kiddies.tp what to do.harap2 lame2 husna dpt addapt ngn cikgu dan kawan2 ye nak.risau ummi bile dari jauh ummi dgr husna nangih2 then husna dgr cikgu jerit!! What the heck!

Advertisements
 
1 Comment

Posted by on January 15, 2012 in my life!

 

One response to “HapPy bIRthday Cuna cuni makaroni ^^

  1. Lin

    January 16, 2012 at 11:52 pm

    sekali sekala cuba ambush or intai tengok cikgu dia layan budak elok ke tak…

    kalau kt sini jangan harap la nak jumpa cikgu or carer layan budak cm tu,semua ckp lemah lembut, banyak hugs and kisses, dengar apa yg budak tu cakap..kdg2 kita yg rasa mcm kat rumah lagi garang kut…huhu…sini layanan utk budak2 sangat best, full of respect. i like. =)

     

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: