RSS
Image

Husna 2 years!

26 Jul

Hak hak dah lepas 6 bulan, baru nk story pasal besday Aisyah Husna ^^ anak ummi dan ayah yg comel, bijak, baik ni yea.

Ade party khas meraikan besday husna.haha. Ummi diala yg beria nk buat.ayahnye xbiase party2 nie.hihi.

image
Ucapan ayahnye di muka buku ^^

Sbb time umurnye setahun xde duit sgt nk buat majlis hari jadi..so time husna dah 2 tahun..ummi dia ni beriala nk buat majlis bagai. Klu dulu, time besday party sy..mak buat sempoi je, masak mee goreng + kek then ajak jiran2 makan beramai2. Bess kot dpt hadiah pastu..

Tp zaman sekarang dah berubah..besday party nk buat macam omputih.ade belon2 la..goddies diy la..deco2 la..kauang2x.mujur ade member yg penah buat majlis, so sy riki2 jela dia.

Berapa budget utk buat majlis nie..okla murah tak murahla dlm rm300 – rm600.erk garu kepala jap.kui2 T_T

Pepon jom layan pics:-

image

image

image

1)Tengok tuhh..husna bermuka cembeng /xberapa nk gembira time potong kek.
2) kunun2 nk beli kek red velvet..tp kene g shah alam utk pick up.sudahnye beli aje kat secret recipe.sedappp ^^
3) gambaq2 husna.ur our joys sayang.
4) inilah goodies diy. Paper bag – MIL buatkn. Bekas coklat – adik ipar punye makwe buatkn.
5) tempah kalendar 2013 kat member..beriaknnn.

Tq semua yg menjayakn majlis nih serta yg hadir memeriahkn ^^.moga husna membesarkn dgn sihat2 dan jd ank solehah ye nak ^^

Advertisements
 
Leave a comment

Posted by on July 26, 2013 in my life!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: