RSS

Daily Archives: April 27, 2014

Zahira dah 7 bln ^_^

Sian ank ummi sorang ni,dahla gamba jarang ditangkap..dlm wordpress pon ummi xde story mory pasal sy…hua hua

Sorryla sayangku husna eh silap zahira, ummi dah pencen tangkap gambo..hihi

Zahira ku sayang..sekarang awk sudah 7 bln 14 hari..pejam celik pejam celik..kn?kn? Dulu kecik bebenor sekarang boleh tahanla.dlm rabu lepas awk demam+selsema+batuk, kami hantar awk ke klinik kanak2 specialist puchong(bagus doc tu,very the details) dptla tahu berat awk skang 6.5++ haha..

Esok kt timbang lg ye dekat klinik desa bongek..checkup bulanan lah kate ^_^

image

image

Sikalang awk pandai ape ye?
**Main dengan kakak..nampak kakak sonok sangat..senang betul gelak tengok kakak buat lawak cartoon dia tuh.. klu ummi buat lawak..serius je mukenye!! Haha
**dah expert naik walker..ke sana ke sini laju jer..so ktorng sentiasa bhati2 pintu depan,tandas sentiasa ditutup.
**mengesot ke sana ke sini laju gak..
**merangkak belum lg,tp angkat bontot dah sudah..
**bole didudukkn,boleh la duduk
**agak2 pukul 7mlm,dia dah xsenang duduk,tunggu ummi tak balik2 lg..merengek sana merengek sini..seb tu ok je..huhu sian ank ummi.
**ummi dah balik,dia giggles..sonok betul klu tgok ummi balik ^_^ ngee
**time table dia mmg tepat,pukul 7pg sentiasa bangun, pukul 8.30 ++ dah nk sarapan, pukul 1tgh++ dah nk mkn tfh ari, pukul 6 dah nk mkn dinner..ikut waktu punye org..ikut sikap ayah ni..baguih2!
**dia xkisah makan ape..org kasi bubur homemade dia mkn,kasi cereal dlm tin pon dia mkn..not a picky eater!
**yg penting 7bln rambut tue lebat sangat..tu yg asyik benor garuk kepala..
Ps:zahira 7 bln..ummi pon dtg bln..kebetulan sungguh!! Maka berhati2la selepas ini..jeng2

 
Leave a comment

Posted by on April 27, 2014 in my life!